Сиктим diss to KoMoL

Lek Plepi - Diss Kus asht baba ktu - ne Zone e lire Lek Plepi - Kenga Diss ne Zone e lire Klan TV
Facebook:

Fenomeni Lek Plepi nga Shqipëria e nisi me këngë popullore e tash ka dalë në hip hop. Ai ka ndryshuar pamjen e tij. Por përvec kësaj, derisa dikur fliste për mirësi tash flet për femra dhe tekstet e këngëve të tij janë plot fjalë banale. Në emisionin Zonë e Lirë të së premtes ai ka përformuar këngën e tij të re ku shan e fyen dhe thotë se ai është baba. Ku vlerësim i vetës ngjan pak a shumë si një shtyerje me tekstet e Babastars.
Derisa ka kënduar dhe pasi e ka përfunduar në studio ka reaguar shumë një personazh tjetër, praktikues i fesë islame. Lek Plepit ai i ka thënë se me këto e ka të garantuar ferrin dhe si i duket atij që këto fjalë që thotë ai në këngë tí degjojnë motrat e tij më të reja.
Shikojeni një pjesë të përformancës së tij në Zonë e Lirë dhe debatit pas saj. - Aza ft Rido & Qeza Boss Сиктим diss to KoMoL

Дата добавления: 2019-03-07

Рейтинг : 0        

Просмотров: 330

Скачать быстроРазмер файла - 430.08 KB
Прочая музыка из игры
Возможно Вам понравиться ещё и:
Lek Plepi - Diss Kus asht baba ktu - ne Zone e lire
Все комментарии на сайте (0)
Поделиться мнениемКод против ботов: